Specialist in renoveren sinds 2019

Wij zijn er voor
jouw bouwwerken

Scroll naar beneden

Bouwen of renoveren? Dat doen we steeds met oog voor de lange termijn.

Bouwen en verbouwen? Daarbij ga je niet over één nacht ijs. Bouwen en verbouwen doe je op lange termijn en daar denken wij graag over mee. Kiezen voor ons, is kiezen voor een aanpak op lange termijn. Wij gaan voor kwaliteit, duurzaamheid en een toekomstbestendige aanpak. Op ons kun je bouwen!

Afbraakswerken
Professioneel afbreken is een kunst. Met onze doortastende manier van afbreken zorgen we voor snel resultaat en dat in veilige omstandigheden. Laat je afbraakwerken maar aan ons over.
Renovatie
Totaalrenovaties van A tot Z zijn onze specialiteit, maar net zo goed kun je voor kleine renovaties of verbouwingswerken bij ons terecht. Wij werken alles steeds kwalitatief en binnen je budget af.
Afwerking
De finishing touch aanbrengen? Laat het afwerken van je woning maar aan onze ervaren handen over. Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden voor een afwerking die aan je verwachtingen voldoet.
Bathroom
Tegelwerken
Laten betegelen? Wij hebben ervaring met tegelwerken in zowel keukens, badkamers als vloer- en wandtegels. Wij helpen je graag bij het kiezen van de tegels en betegelen zorgvuldig.
Bathroom
Worker building plasterboard wall.
Plaatsen van Gyproc
Een scheidingswand, valse muur of een verlaagd plafond? Wij gaan aan de slag met gyproc en zorgen voor een perfect resultaat waar je alle kanten mee uit kunt.
Worker building plasterboard wall.
Electrician installer with a tool in his hands, working with cable on the construction site.
Elektriciteitswerken
Ook voor het uitvoeren van de nodige elektriciteitswerken draaien we onze hand niet om. Van bekabeling tot het plaatsen van lichtpunten en stopcontacten: onze elektriciens spelen het klaar.
Electrician installer with a tool in his hands, working with cable on the construction site.
a bricklayers who level the freshly poured concrete to lay the foundations of a building
Betonwerken
Ruwbouwwerken of het gieten van beton? We zijn al onderweg. Zwaardere bouwwerken en ruwbouw vormen voor ons geen obstakel. Wij kunnen bouwwerken afronden van A tot Z.
a bricklayers who level the freshly poured concrete to lay the foundations of a building
MODERNISEREN & BOUWEN

Kwalitatieve materialen en een vakkundige aanpak